Cere Gratuit Oferta Personalizata

Executam servicii de curatenie la standarde inalte, cu produse de calitate, 100% ecologice, cu personal de incredere la biroul tau:

  • Echipa noastra beneficiaza de multiple ore de training si este pregatita pentru a va oferi servicii de curatenie de calitate, rapid si eficient.
  • Folosim doar produse profesionale, de inalta calitate, ecologice si omologate.
  • Utilizam solutii antistatice, antiseptice si dezinfectante pentru stergerea si curatarea mobilierului.
  • Aspiram si spalam covoarele, mochetele si pardoseala/gresia, degajam gunoiul, udam eventualele plante si odorizam spatiile aferente.
  • Oferim asistenta si evaluare gratuita.

Firma noastra asigura Servicii de curatenie birouri Bucuresti, curatenie de intretinere birouri si curatenie generala birouri pentru afacerea ta.

Activitatea noastra presupune profesionalism, experienta in curatenie birouri si utilizarea celor mai calitative produse si echipamente, ca tu, clientul nostru, sa ai parte de un mediu de lucru cat mai curat si de care sa te poti bucura.

Echipa noastra oferta pe langa servicii de curatenie birouri si curatenie spatii comerciale, curatenie case, curatenie vile, curatenie aparatamente, curatenie institutii publice si private, curatenie automobile si curatenie mochete.

Iti doresti o oferta personalizata pe nevoile tale? Nimic mai simplu!