Curatenie Birouri & Ansambluri Rezidentiale

Oferim asistenta si Evaluare Gratuita si executam servicii curatenie birouri in Bucuresti si Ilfov la standarde inalte si preturi minime, cu produse de calitate, 100% ecologice, cu personal de incredere la biroul tau.

Serviciile Curatenie Completa Incluse pentru Birouri / Spatii Comerciale / Ansambluri Rezidentiale sunt:

 •  Aspiram si spalam mochetele si pardoseala/gresia.
 • Aspiram tapiteria scaunelor si spalam canapele, indepartand eventualele pete si curatand picioarele acestora.
 • Curatam si stergem mobilierul, precum si aparatura de birou folosind solutii profesionale antiseptice si dezinfectante.
 • Folosim solutii speciale pentru stergerea intrerupatoarelor, precum si a corpurilor de iluminat.
 • Tratam cu solutii protectoare suprafetele din lemn, sticla, aluminiu sau inox.
 •  Asiguram servicii de dezinfectie
 • Curatarea peretilor si a tavanelor si indepartarea panzelor de paianjen.
 • Curatam ferestrele, precum usile atat din interior, cat si din exterior.
 • Degajam gunoiul si resturile menajere si schimbam sacii din cosurile de gunoi.
 • Udam si ingrjim plantele naturale din cadrul birourilor, intretinem plantele decorative.
 • La finalul curateniei, aerisim spatiile si le odorizam.

Cat Costa Serviciile Profesionale de Curatenie a Birourilor si Spatiilor Industriale?

Pretul pentru aceste servicii de curatenie difera in functie de suprafata ce urmeaza a fii curatata, si se stabileste in urma vizionarii locatiei. Echipa noastra se va deplasa la locatie si va efectua gratuit evaluarea spatiului!

De asemenea, pentru suprafete mari, precum si pentru incheierea unor abonamente de curatenie de intretinere, se ofera discounturi sau beneficii aditionale.

CURATENIE BIROURI DUPA CONSTRUCTOR

De asemenea firma noastra realizeaza curatenie dupa constructor in cladiri de birou/blocuri/institutii.Pentru oferta acestor servicii este necesar sa ne contactati sau sa completati formularul nostru de contact si un coleg va va contacta in vederea examinarii spatiului dumneavoastra GRATUIT.

curatenie birouri bucurestiCuratenie Birouri – Curatenie Birouri Bucuresti / Ilfov

De asemenea oferim servicii de spalare a mochetelor aflate in interiorul cladirilor de birou sau a altor spatii, pretul negociindu-se in functie de suprafata totala a mochetei, pretul pentru suprafetele ce depasesc 1000mp plecand de la 1ron/mp

Echipa noastra este disponibila 24/24h pentru interventia in sediile dumneavoastra de birou, daca este necesar se poate apela la echipa de interventie pe timp de seara pentru executarea lucrarilor de curatenie.

OFERTE CURENTE:

*** Pentru Orice Abonament de Curatenie de Intretinere Incheiat, Va Oferim GRATUIT Prima Curatenie Generala (Oferta Valabila Pt Sedii de Birouri de minim 200 mp)***

*** Alege Spalare Mocheta pentru Suprafete peste 200 mp, si Ai GRATUIT Pachetul Spalare Scaune Tapitate (10 buc)! ***

*** Alege Spalare Mocheta pentru Suprafete peste 300 mp, si Ai Extra Discount la Orice Pachet Spalare Tapiterii (scaune, textile, canapele, etc) ***

*** Alege Spalare Mocheta pentru Suprafete peste 500 mp, si Ai Pana la 20% Discount din valoarea totala a serviciilor! ***

***Ofertele nu se cumuleaza!***

Echipa noastra beneficiaza de multiple ore de training si este pregatita pentru a va oferi servicii de curatenie de calitate, rapid si eficient. Folosim doar produse profesionale, de inalta calitate, ecologice si omologate.

Alege Servicii Curatenie Generala, Curatenie dupa Constructor sau Abonamente de Curatenie de Intretinere!

Firma curatenie birouri Bucuresti asigura servicii de acest tip zilnicsaptamanallunar sau la un anumit interval de timp dupa cum doreste clientul.

Activitatea noastra presupune profesionalismexperienta in curatenie pentru firme / companii, precum si utilizarea celor mai calitative produse si echipamente, pentru ca tu, clientul nostru, sa ai parte de un mediu de lucru cat mai curat si sa te declari multumit de serviciile noastre.

In Numai 2 Minute Poti Cere o Oferta de Pret Personalizata Pentru Nevoile Tale!

Nimic mai Simplu!