Cere Gratuit Oferta Personalizata

Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri
Solicita Oferta Personalizata - Office

Oferim asistenta si Evaluare Gratuita si executam servicii curatenie birouri in Bucuresti si Ilfov la standarde inalte si preturi minime, cu produse de calitate, 100% ecologice, cu personal de incredere la biroul tau.

Lista Servicii Curatenie Incluse:

Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Aspiram si spalam covoarele, mochetele si pardoseala/gresia.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Aspiram tapiteria scaunelor, indepartam eventualele pete si curatam picioarele acestora.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Curatam si stergem mobilierul, precum si aparatura de birou folosind solutii profesionale antiseptice si dezinfectante.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Folosim solutii speciale pentru stergerea intrerupatoarelor, precum si a corpurilor de iluminat.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Tratam cu solutii protectoare suprafetele din lemn, sticla, aluminiu sau inox.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Asiguram servicii de dezinfectie
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Curatarea peretilor si a tavanelor si indepartarea panzelor de paianjen.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Curatam ferestrele, precum usile atat din interior, cat si din exterior.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Degajam gunoiul si resturile menajere si schimbam sacii din cosurile de gunoi.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  Udam si ingrjim plantele naturale din cadrul birourilor, intretinem plantele decorative.
Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri  La finalul curateniei, aerisim spatiile si le odorizam.

Echipa noastra beneficiaza de multiple ore de training si este pregatita pentru a va oferi servicii de curatenie de calitate, rapid si eficient. Folosim doar produse profesionale, de inalta calitate, ecologice si omologate.

Firma curatenie birouri Bucuresti asigura servicii de acest tip zilnic, saptamanal, lunar sau la un anumit interval de timp dupa cum doreste clientul.

Activitatea noastra presupune profesionalism, experienta in curatenie pentru firme / companii, precum si utilizarea celor mai calitative produse si echipamente, pentru ca tu, clientul nostru, sa ai parte de un mediu de lucru cat mai curat si sa te declari multumit de serviciile noastre.

Iti doresti o oferta personalizata pe nevoile tale? Nimic mai simplu!

Curatenie birouri Bucuresti, curatenie generala birouri, curatenie intretinere birouri