FIRMA DE CURATENIE BUCURESTI

Servicii prestate

Firma de curatenie birouri, spatii comerciale, institutii publice sau private, case, vile apartamente, tapiterii auto, mochete si covoare.

Mai multe detalii

Feedback

Parerile clientilor sunt singurele care demonstreaza cu adevarat calitatea serviciilor noastre si profesionalismul cu care lucram.

Mai multe detalii

Facebook

Avem si pagina de Facebook, unde postam noutati si domeniul profil, oferte de pret si contractele incheiate cu succes in fata clientilor nostri.

Mai multe detalii
CINE SUNTEM NOI - MISIUNEA NOASTRA

Firma de curatenie Bucuresti este o firma ce isi dasfasoara activitatea in domeniul curateniei. Rezultatele si numarul mare de clienti satifacuti in urma sutelor de contracte incheiate, ne-a adus in topul celor mai bune firme de profil din Romania.

Activitatea noastra presupune profesionalism, experienta in domeniul de lucru si utilizarea celor mai calitative produse si echipamente, ca tu, clientul nostru, sa ai parte de un mediu curat si proaspat, in care sa traiesti sau sa-ti desfasori activitatea.

Ne desfasuram activitatea pe toata suprafata Bucuresti-ului si Ilfov, tinta noastra fiind firmele, birourile, spatiile comerciale, institutii publice sau private, case, vile si apartamente.
Utilizand echipamente calitative de ultima generatie si produse 100% ecologice, echipa noastra se deplaseaza la fata locului, analizeaza situatia si stabileste timpul de lucru in functie de gradul de murdarie si dimensiunile incaperii/lor. Rezultatul activitatii noastre este un loc curat si plin de prospetime in care o sa va faca placere sa va petreceti timpul liber, programul de lucru sau activitate la birou.